#post Instagram Photos & Videos

post - 11.7m posts

Top Posts

  • ☆ THINGS TO DO: .
-Think and speak positive.
-Have a grateful heart
-Be humble
-Accept when life isn’t perfect.
-Work & study hard
-Always be kind
-Go outside more
Your life is important, you are important and your progress IS IMPORTANT💫
What else would you add to this list?👇🏻.
.
☆ COSAS QUE HACER:
-Pensar y hablar positivo
-Tener un corazón agradecido
-Ser humilde
-Aceptar cuando la vida no es perfecta
-Trabajar y estudiar mucho
-Siempre ser amable
-Salir más, conocer más.
Tu vida es importante, tú eres importante y tu progreso ES IMPORTANTE💌
¿Qué más le agregarías a esta lista? 👇🏻
  • ☆ THINGS TO DO: .
    -Think and speak positive.
    -Have a grateful heart
    -Be humble
    -Accept when life isn’t perfect.
    -Work & study hard
    -Always be kind
    -Go outside more
    Your life is important, you are important and your progress IS IMPORTANT💫
    What else would you add to this list?👇🏻.
    .
    ☆ COSAS QUE HACER:
    -Pensar y hablar positivo
    -Tener un corazón agradecido
    -Ser humilde
    -Aceptar cuando la vida no es perfecta
    -Trabajar y estudiar mucho
    -Siempre ser amable
    -Salir más, conocer más.
    Tu vida es importante, tú eres importante y tu progreso ES IMPORTANTE💌
    ¿Qué más le agregarías a esta lista? 👇🏻
  • 703 52 5 hours ago
  • Eiiiiiii , tu já viu a novidade massa que eu tô postando no stories agora ? Corre pra  ver, tu não vai se arrepender 💵🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️
  • Eiiiiiii , tu já viu a novidade massa que eu tô postando no stories agora ? Corre pra ver, tu não vai se arrepender 💵🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️
  • 1,449 26 9 hours ago

Latest Instagram Posts

  • An easy look for yesterday
  • An easy look for yesterday
  • 0 1 4 minutes ago
  • لكل شخص حدود للصبر لا تدفع الناس إلى أقصى حدود الصبر فقد لا تعجبك ردة فعلهم !!! صباح الخير 👸🏻🍂🍂
  • لكل شخص حدود للصبر لا تدفع الناس إلى أقصى حدود الصبر فقد لا تعجبك ردة فعلهم !!! صباح الخير 👸🏻🍂🍂
  • 3 3 4 minutes ago
  • Sikharbas, Bhimphedi, Makawanpur, Nepal.
One year ago.....
#nostalgic #post
  • Sikharbas, Bhimphedi, Makawanpur, Nepal.
    One year ago.....
    #nostalgic #post
  • 0 0 4 minutes ago
  • 🕊  #post 🕊⁣
⁣
⁣
⁣
/Mau kenalan sama cecan gaa?? ⁣
/sini baca! ⁣
⁣
⁣
⁣
⁣  #O1 ⛓ Nathania Sofia Imalona, menggunakan Jennie dari Blackpink sebagai wajahnya. Gadis yang kerap disapa Ona ini memiliki sifat 'sksd' gamau kalah, pecicilan, ceplas ceplos, jadi yah begitu lah. ⁣
⁣  #O2 ⛓ Gadis kelahiran tahun 96 ini adalah salah satu dari jutaan orang Maniak Eskrim! Eum, kalau dia lagi kesel kasih Eskrim aja auto kalem lagi kok. Selain pecinta Eskrim, dia juga sih maniak Doraemon, heh! Muka garang begini tapi jangan salah, suka nya Doraemon lohh~, dia juga pecinta Disney. ⁣
⁣  #O3 ⛓ Karena kecintaan nya dengan Disney dulu gadis ini dengan polosnya pertama ber cita cita menjadi putri kerajaan, hayoo siapa yang mau jadi pangeran nya??.. ⁣
⁣
 #O4 ⛓ Kalau kalian baru kenal dia pasti kalian berfikir 'ya ampun sombong banget, judes ni pasti' eee, dia cuman gadis biasa, pecicilan otak nya geser dikit. Ups:v.⁣
⁣
 #O5 ⛓ Typing sesuai Mood, sikap nya sesuai bagaimana sikap kalian ke dia, Mood mudah berubah, jarang Online tapi tenang dia tetap Fast Respon, ga tau kalau pesan atau komandan kalian tenggelam. ⁣
⁣
⁣
[ 🌋⛓🕸 ]⁣
⁣
“Sekian #Intro Ona, masih penasaran sama cecan satu inih?! Hayo langsung DM ajaa, siapa tau kita bisa jadi teman keluarga atau lebih dari teman ehehe”⁣
⁣
⁣
Ditunggu di Dm nya^•^⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
Tags ⛓🌋🕊🦋🕸✴⚔ ;⁣
⁣
[ #roleplayer #rpw #rpwindonesia #chrjennie #blackpink #intro #root #cecan #lfl #fblb #fambest #family #bestie #cp ]
  • 🕊 #post 🕊⁣



    /Mau kenalan sama cecan gaa?? ⁣
    /sini baca! ⁣



    #O1 ⛓ Nathania Sofia Imalona, menggunakan Jennie dari Blackpink sebagai wajahnya. Gadis yang kerap disapa Ona ini memiliki sifat 'sksd' gamau kalah, pecicilan, ceplas ceplos, jadi yah begitu lah. ⁣
    #O2 ⛓ Gadis kelahiran tahun 96 ini adalah salah satu dari jutaan orang Maniak Eskrim! Eum, kalau dia lagi kesel kasih Eskrim aja auto kalem lagi kok. Selain pecinta Eskrim, dia juga sih maniak Doraemon, heh! Muka garang begini tapi jangan salah, suka nya Doraemon lohh~, dia juga pecinta Disney. ⁣
    #O3 ⛓ Karena kecintaan nya dengan Disney dulu gadis ini dengan polosnya pertama ber cita cita menjadi putri kerajaan, hayoo siapa yang mau jadi pangeran nya??.. ⁣

    #O4 ⛓ Kalau kalian baru kenal dia pasti kalian berfikir 'ya ampun sombong banget, judes ni pasti' eee, dia cuman gadis biasa, pecicilan otak nya geser dikit. Ups:v.⁣

    #O5 ⛓ Typing sesuai Mood, sikap nya sesuai bagaimana sikap kalian ke dia, Mood mudah berubah, jarang Online tapi tenang dia tetap Fast Respon, ga tau kalau pesan atau komandan kalian tenggelam. ⁣


    [ 🌋⛓🕸 ]⁣

    “Sekian #Intro Ona, masih penasaran sama cecan satu inih?! Hayo langsung DM ajaa, siapa tau kita bisa jadi teman keluarga atau lebih dari teman ehehe”⁣


    Ditunggu di Dm nya^•^⁣




    Tags ⛓🌋🕊🦋🕸✴⚔ ;⁣

    [ #roleplayer #rpw #rpwindonesia #chrjennie #blackpink #intro #root #cecan #lfl #fblb #fambest #family #bestie #cp ]
  • 3 0 6 minutes ago
  • Tonight’s post will feature a war which is pretty much a meme. 
The Anglo Zanzibar war. 
The War happened on August 27th 1896 and lasted until August 27th....1896. It wasn’t a full day of combat, but lasted 30-45 minutes! It is the shortest recorded war in history! 
Khalid bin Barghash did not live up to the terms of a peace treaty signed in 1886. As a result, an ultimatum, was sent due to Khalid refusing to stand down. ( the British wanted to instill their own sultan) At 9:00 in the morning, British ships opened fire on his Palace after warning Khalid many multiple times. The Zanzibar forces tried to fire at the British ships, but it was to no avail, the British EASILY sunk them, tho the harbor was too shallow to allow it to actually sink, the British Joking hung their flag on half sunken ship. 
The fighting was over at around 9:40 with the British taking the Palace and the city. 500 Zanzibar Forces were killed, along with1-2 ships. Only one British officer was hurt. 
#war#post#meme#pics#picoftheday#instagood#dank#history#guns#profile#likes#comments#follows#post#funny#page#photo#nofilter#oc#laugh#offensive#historical#historymemes#dm#tags#photodaily#views
  • Tonight’s post will feature a war which is pretty much a meme.
    The Anglo Zanzibar war.
    The War happened on August 27th 1896 and lasted until August 27th....1896. It wasn’t a full day of combat, but lasted 30-45 minutes! It is the shortest recorded war in history!
    Khalid bin Barghash did not live up to the terms of a peace treaty signed in 1886. As a result, an ultimatum, was sent due to Khalid refusing to stand down. ( the British wanted to instill their own sultan) At 9:00 in the morning, British ships opened fire on his Palace after warning Khalid many multiple times. The Zanzibar forces tried to fire at the British ships, but it was to no avail, the British EASILY sunk them, tho the harbor was too shallow to allow it to actually sink, the British Joking hung their flag on half sunken ship.
    The fighting was over at around 9:40 with the British taking the Palace and the city. 500 Zanzibar Forces were killed, along with1-2 ships. Only one British officer was hurt.
    #war #post #meme #pics #picoftheday #instagood #dank #history #guns #profile #likes #comments #follows #post #funny #page #photo #nofilter #oc #laugh #offensive #historical #historymemes #dm #tags #photodaily #views
  • 6 0 8 minutes ago
  • صباح الخير 🌻🍭
جمعات الاهل ولا الأصدقاء؟
#تقيمكم_من_5
  • صباح الخير 🌻🍭
    جمعات الاهل ولا الأصدقاء؟
    #تقيمكم_من_5
  • 2 1 9 minutes ago