#educationplanning Instagram Photos & Videos

educationplanning - 2.8k posts

Top Posts

Latest Instagram Posts

  • #PSAT -
.
For many students in 10th & 11th grade, the #PSAT will be administered at your high school this week. Why do you need to take this and also take it seriously? Because taking the #PSAT gives you a chance to get a feel for what you can expect on the SAT. -
.
.
But it doesn’t stop there, after you take the test, you can use your results to practice and find out where you may need more help in certain sections. Also, students who earn high scores on the PSAT may be eligible for merit based scholarships aka freeeeee money💰💸💵 for college! -
.
.
Check out this article by @collegeboard to find out what is a good PSAT/NMSQT score and more!-
.
.
https://blog.collegeboard.org/whats-a-good-psat-nmsqt-score 🔗 also in bio
  • #PSAT -
    .
    For many students in 10th & 11th grade, the #PSAT will be administered at your high school this week. Why do you need to take this and also take it seriously? Because taking the #PSAT gives you a chance to get a feel for what you can expect on the SAT. -
    .
    .
    But it doesn’t stop there, after you take the test, you can use your results to practice and find out where you may need more help in certain sections. Also, students who earn high scores on the PSAT may be eligible for merit based scholarships aka freeeeee money💰💸💵 for college! -
    .
    .
    Check out this article by @collegeboard to find out what is a good PSAT/NMSQT score and more!-
    .
    .
    https://blog.collegeboard.org/whats-a-good-psat-nmsqt-score 🔗 also in bio
  • 12 1 14 October, 2019
  • Amat besar rasa syukur kepada Allah SWT, dan Saya ucapkan Terimakasih yang mendalam Kepada Bapak Dr.Asep Riswoko, B.Eng, M.Eng yang telah menyediakan kesempatan agar para Staf nya mendapatkan wawasan mengenai perencanaan keuangan yang baik.

Apa fungsi Asuransi sebagai sebuah Perencanaan Keuangan yang baik; meliput 3 level perencanaan; 
Level 1: bagaimana memastikan bahwa jika terjadi resiko sakit/meninggal pada pencari nafkah dalam keluarga, penghasilan tetap bisa berjalan. Sehingga taraf hidup tidak harus turun ke garis yang lebih rendah, anak2 tetap bisa bersekolah di tempat yang baik, dan mereka tetap bisa happy, liburan.

Level 2 : Memastikan aset yang terkumpul selama Kita bekerja, tidak harus habis terjual, dan melindungi mereka yang Kita sayangi memiliki beban hutang ketika resiko harus terjadi.

Level 3 : Menciptakan aset baru yang sifatnya adalah untuk diwariskan dan bersifat terjadi secara instan/cepat, sangat likuid, dan bisa tepat sasaran pada orang yang diinginkan pada saat si pemilik harta meninggal dunia. Tanpa kuatir terganggu oleh hukum waris dan syarat2nya yg berlaku di Indonesia. Karena hukum asuransi dan hasilnya tidak bisa digugat ataupun disita bila pemilik harta punya hutang.

Itu alasan, kenapa penting Kita membuat sebuah perencanaan dalam Keuangan Keluarga. Karena ungkapan cinta tidak cukup hanya dg kata puitis lalu kita jadiin status, atau posting di fb. Pastinya Kita mau dong Cinta yang ever lasting sampai Ending. Nah surat cinta seperti apa yang sudah Kamu wujudkan? "Jadilah alasan untuk orang yang Kita cintai terus tersenyum,
Itulah perwujudan cinta yang paling tulus". Maka hanya org2 yang memiliki alasan Kuat, yang mampu persiapkan yang terbaik untuk pasangan tercinta dan anak2 tersayang". #todayactivity 
#presentasiBPPT
#edukasiasuransi
#tipsasuransi
#yourtrustedagent
#sequisyourbettertomorrow
#plantheunplanned
#savedmoney
#savedfamily
#incomeprotection
#planyourfuture
#educationplanning
#retirementplanning
#criticalillnessprotection
#hospitalprotection
#sequistheleadingcompany
#sequisthebestchoice
  • Amat besar rasa syukur kepada Allah SWT, dan Saya ucapkan Terimakasih yang mendalam Kepada Bapak Dr.Asep Riswoko, B.Eng, M.Eng yang telah menyediakan kesempatan agar para Staf nya mendapatkan wawasan mengenai perencanaan keuangan yang baik.

    Apa fungsi Asuransi sebagai sebuah Perencanaan Keuangan yang baik; meliput 3 level perencanaan;
    Level 1: bagaimana memastikan bahwa jika terjadi resiko sakit/meninggal pada pencari nafkah dalam keluarga, penghasilan tetap bisa berjalan. Sehingga taraf hidup tidak harus turun ke garis yang lebih rendah, anak2 tetap bisa bersekolah di tempat yang baik, dan mereka tetap bisa happy, liburan.

    Level 2 : Memastikan aset yang terkumpul selama Kita bekerja, tidak harus habis terjual, dan melindungi mereka yang Kita sayangi memiliki beban hutang ketika resiko harus terjadi.

    Level 3 : Menciptakan aset baru yang sifatnya adalah untuk diwariskan dan bersifat terjadi secara instan/cepat, sangat likuid, dan bisa tepat sasaran pada orang yang diinginkan pada saat si pemilik harta meninggal dunia. Tanpa kuatir terganggu oleh hukum waris dan syarat2nya yg berlaku di Indonesia. Karena hukum asuransi dan hasilnya tidak bisa digugat ataupun disita bila pemilik harta punya hutang.

    Itu alasan, kenapa penting Kita membuat sebuah perencanaan dalam Keuangan Keluarga. Karena ungkapan cinta tidak cukup hanya dg kata puitis lalu kita jadiin status, atau posting di fb. Pastinya Kita mau dong Cinta yang ever lasting sampai Ending. Nah surat cinta seperti apa yang sudah Kamu wujudkan? "Jadilah alasan untuk orang yang Kita cintai terus tersenyum,
    Itulah perwujudan cinta yang paling tulus". Maka hanya org2 yang memiliki alasan Kuat, yang mampu persiapkan yang terbaik untuk pasangan tercinta dan anak2 tersayang". #todayactivity
    #presentasiBPPT
    #edukasiasuransi
    #tipsasuransi
    #yourtrustedagent
    #sequisyourbettertomorrow
    #plantheunplanned
    #savedmoney
    #savedfamily
    #incomeprotection
    #planyourfuture
    #educationplanning
    #retirementplanning
    #criticalillnessprotection
    #hospitalprotection
    #sequistheleadingcompany
    #sequisthebestchoice
  • 10 0 11 October, 2019
  • [TAKPELAH, KECIL LAGI 🔥] Bile cakap pasal education fund anak, orang selalu kata, "takpelah…anak kecil lagi" 📖📖📖 Lagi 18 tahun kottt nak masuk university 
hahahah

Pernah tak buat survey? 🔭🔭🔭 Nowadays, kalau nak masuk pre-school yang baik, Islamic Montessori, nak masuk sekolah tahfiz, dari kecil lagi pun dah kena siap-siapkan funds untuk anak-anak. 💰

Takyah tunggu anak nak masuk university, takut terlambat. 🕰🕰🕰 So, semalam sambil rehat-rehat santai dengan kesayangan, Papa Run buat kira-kira utk education fund utk Double A...dengan anggaran kos pengajian RM50,000/course/seorang di IPTA sekarang, nilainya meyamai RM100,000++ untuk jangka masa 17-18 tahun akan datang dengan mengambil kira kadar inflasi. 😱😱😱 Sebab itulah, menyediakan fund utk education anak perlu dibuat dari sekarang. Sikit-sikit lama2 jadi bukit. 💰🌄 Zaman kita ada sponsorship, PTPTN itu pilihan. Tapi, zaman anak kita nanti PTPTN pun belum tentu dapat kan. Kalau kita menyimpan dari anak kita kecil ni takde lah rasa burden sangat. 
Tapi dengan syarat kita kena konsisten. Jadikan ia potongan wajib. Macam mana kita potong utk bayar bill telefon macam itu lah juga kita potong utk education anak-anak kita. 📕📗📙 So, dah ready education fund untuk anak-anak? Kalau belum, PM je, aku boleh tunjukkan caranya macam mana. 😎😎😎... Many ways can be craft for education fund. 
Till then, happy Wednesday! 
#RunPapaRun
#8020empire
#financialplanning
#syariahinvestment
#educationplanning
#startnowforabetterfuture
#AyraTheMiracle 
#AdraTheMagnificent
  • [TAKPELAH, KECIL LAGI 🔥] Bile cakap pasal education fund anak, orang selalu kata, "takpelah…anak kecil lagi" 📖📖📖 Lagi 18 tahun kottt nak masuk university
    hahahah

    Pernah tak buat survey? 🔭🔭🔭 Nowadays, kalau nak masuk pre-school yang baik, Islamic Montessori, nak masuk sekolah tahfiz, dari kecil lagi pun dah kena siap-siapkan funds untuk anak-anak. 💰

    Takyah tunggu anak nak masuk university, takut terlambat. 🕰🕰🕰 So, semalam sambil rehat-rehat santai dengan kesayangan, Papa Run buat kira-kira utk education fund utk Double A...dengan anggaran kos pengajian RM50,000/course/seorang di IPTA sekarang, nilainya meyamai RM100,000++ untuk jangka masa 17-18 tahun akan datang dengan mengambil kira kadar inflasi. 😱😱😱 Sebab itulah, menyediakan fund utk education anak perlu dibuat dari sekarang. Sikit-sikit lama2 jadi bukit. 💰🌄 Zaman kita ada sponsorship, PTPTN itu pilihan. Tapi, zaman anak kita nanti PTPTN pun belum tentu dapat kan. Kalau kita menyimpan dari anak kita kecil ni takde lah rasa burden sangat.
    Tapi dengan syarat kita kena konsisten. Jadikan ia potongan wajib. Macam mana kita potong utk bayar bill telefon macam itu lah juga kita potong utk education anak-anak kita. 📕📗📙 So, dah ready education fund untuk anak-anak? Kalau belum, PM je, aku boleh tunjukkan caranya macam mana. 😎😎😎... Many ways can be craft for education fund.
    Till then, happy Wednesday!
    #RunPapaRun
    #8020empire
    #financialplanning
    #syariahinvestment
    #educationplanning
    #startnowforabetterfuture
    #AyraTheMiracle
    #AdraTheMagnificent
  • 27 0 9 October, 2019
  • Had a great time with Wesion team and Fitness First mingling with the residents in Canberra and providing health and wealth advice to the residents.
  • Had a great time with Wesion team and Fitness First mingling with the residents in Canberra and providing health and wealth advice to the residents.
  • 11 1 8 October, 2019
  • Pernahkah Kita melihat rumah sakit mendiskon tarif perawatannya seperti gambar di atas ?

Tahukah Kamu bahwa seburuk apapun bentuk rumah sakit, tidak akan ada promo potongan harga jika Kita sakit dan dirawat disana.

Karena mereka percaya, bahwa orang-orang sakitlah yang membutuhkan rumah sakit untuk pengobatan, maka orang sakit itu mau tidak mau, suka tidak suka harus membayar tarif yang ditetapkan oleh pihak rumah sakit, supaya sembuh dan sehat lagi.

Kamu yang jarang berhubungan dengan rumah sakit, sehingga belum tahu seberapa besar biaya orang menyembuhkan diri, mari sesekali berwisata ke rumah sakit.

Tengoklah saudara, kerabat, teman yang sedang sakit demam bedarah misalnya, dan tanyakan berapa tagihan mereka.

Tengoklah beberapa artis yang sedang berjuang menyembuhkan keluarganya dari sakit kritis hingga rela menjual apartemen mewah dan rumah mewah yang dibeli nya dari peluh keringet sendiri.

Biaya menyembuhkan diri di rumah sakit bukan mahal lagi, tapi sudah terlampau mahal.

Ketika giliranmu sakit tiba dan Kamu belum ada proteksi asuransi yang kuat, tidak apa apa.
Pihak rumah sakit tetap akan merawatmu, asal tagihan ketika pulang diselesaikan.

Duitnya bisa Kamu ambil dari tabunganmu, gesek kartu hutangmu, gadaikan BPKB kendaraan mu, atau hasil pinjeman sekaligus sumbangan dari saudara kerabat mu.

Hidup itu pilihan kawan, bagaimana Kamu memanfaatkan waktu jaya mu sebelum tiba waktu suram mu.

Think wisely, act NOW

#dennyptw #Prudential #LifeInsurance #KreditProtection #PrudentialSyariah #EducationPlanning #WealthManagement #SyariahUntukSemua #PerencanaanKeuangan #SolusiFinansialKeluarga #PengelolaanResikoHidup
  • Pernahkah Kita melihat rumah sakit mendiskon tarif perawatannya seperti gambar di atas ?

    Tahukah Kamu bahwa seburuk apapun bentuk rumah sakit, tidak akan ada promo potongan harga jika Kita sakit dan dirawat disana.

    Karena mereka percaya, bahwa orang-orang sakitlah yang membutuhkan rumah sakit untuk pengobatan, maka orang sakit itu mau tidak mau, suka tidak suka harus membayar tarif yang ditetapkan oleh pihak rumah sakit, supaya sembuh dan sehat lagi.

    Kamu yang jarang berhubungan dengan rumah sakit, sehingga belum tahu seberapa besar biaya orang menyembuhkan diri, mari sesekali berwisata ke rumah sakit.

    Tengoklah saudara, kerabat, teman yang sedang sakit demam bedarah misalnya, dan tanyakan berapa tagihan mereka.

    Tengoklah beberapa artis yang sedang berjuang menyembuhkan keluarganya dari sakit kritis hingga rela menjual apartemen mewah dan rumah mewah yang dibeli nya dari peluh keringet sendiri.

    Biaya menyembuhkan diri di rumah sakit bukan mahal lagi, tapi sudah terlampau mahal.

    Ketika giliranmu sakit tiba dan Kamu belum ada proteksi asuransi yang kuat, tidak apa apa.
    Pihak rumah sakit tetap akan merawatmu, asal tagihan ketika pulang diselesaikan.

    Duitnya bisa Kamu ambil dari tabunganmu, gesek kartu hutangmu, gadaikan BPKB kendaraan mu, atau hasil pinjeman sekaligus sumbangan dari saudara kerabat mu.

    Hidup itu pilihan kawan, bagaimana Kamu memanfaatkan waktu jaya mu sebelum tiba waktu suram mu.

    Think wisely, act NOW

    #dennyptw #Prudential #LifeInsurance #KreditProtection #PrudentialSyariah #EducationPlanning #WealthManagement #SyariahUntukSemua #PerencanaanKeuangan #SolusiFinansialKeluarga #PengelolaanResikoHidup
  • 9 3 6 October, 2019
  • Our 4th fear:  Will my children have enough foundation in their future? .
.
When I was young, my mom always tell me, "Wala kaming ipapamana sa inyo kundi magandang education and ang makatapos kayo".. because my mom is a teacher, I have high regard for learning . And while growing up, I always knew that the only way to have a brighter future is to finish school. But seeing how this generation and economy works, it gets harder for parents to save for their children's future.. .
I can help you manage and plan for this through @sunlifeph. DM /PM me so I can send  you the details for my pocket session this weeked 💛👍☀️🤗😀
.
See u clients and future clients.. #advisorforlife #financialfreedom #sunlifeph #brighterlifeph #educationplanning #financialplanning
  • Our 4th fear: Will my children have enough foundation in their future? .
    .
    When I was young, my mom always tell me, "Wala kaming ipapamana sa inyo kundi magandang education and ang makatapos kayo".. because my mom is a teacher, I have high regard for learning . And while growing up, I always knew that the only way to have a brighter future is to finish school. But seeing how this generation and economy works, it gets harder for parents to save for their children's future.. .
    I can help you manage and plan for this through @sunlifeph. DM /PM me so I can send you the details for my pocket session this weeked 💛👍☀️🤗😀
    .
    See u clients and future clients.. #advisorforlife #financialfreedom #sunlifeph #brighterlifeph #educationplanning #financialplanning
  • 1 0 4 October, 2019
  • Phileas Fox Activity - Listening Ears 👂🦊👂
  • Phileas Fox Activity - Listening Ears 👂🦊👂
  • 27 2 2 October, 2019
  • 《中文教育講座》
這個星期六 9/28下午兩點在朋友Lili的補習班跟家長分享怎麼幫小朋友做教育基金的準備。如果你是新移民,對你們家會很有幫助喔!.
.
.
有興趣的朋友,請DM me.
.
.
如果你是做教育相關的工作,我們也很樂意到府做講座!一樣....請DM我
.
.
.
#educationplanning #collegeeducation #financialplanning #新移民 #chineseworkshop
  • 《中文教育講座》
    這個星期六 9/28下午兩點在朋友Lili的補習班跟家長分享怎麼幫小朋友做教育基金的準備。如果你是新移民,對你們家會很有幫助喔!.
    .
    .
    有興趣的朋友,請DM me.
    .
    .
    如果你是做教育相關的工作,我們也很樂意到府做講座!一樣....請DM我
    .
    .
    .
    #educationplanning #collegeeducation #financialplanning #新移民 #chineseworkshop
  • 3 3 27 September, 2019
  • Making a decision to go to college or continue further education requires a lot of planning.
.
.
Talking to an advisor, academic counselor or mentor can help you start on your journey to success.
.
.
Visit our website to see how Ellen Cares can help you.
#ellencaresinc #successquotes #nonprofitorganization
  • Making a decision to go to college or continue further education requires a lot of planning.
    .
    .
    Talking to an advisor, academic counselor or mentor can help you start on your journey to success.
    .
    .
    Visit our website to see how Ellen Cares can help you.
    #ellencaresinc #successquotes #nonprofitorganization
  • 25 1 26 September, 2019
  • Child's health, education, protection and prosperity is in hands of their Parents. And Indian parents are often ready to sacrifice their savings of life for the dreams of their child. When it comes to child education, there is none who can doubt the seriousness of parents. 60% Parents agree to their Child Education being the top most concern. 65% of your take home salary is spent on Education and Extra Curricular activities.

Let us understand the importance of child education planning and why it is necessary.
1. The inevitable rise in costs: The rise in educational cost is higher than the rise in the prices of day-to-day goods & services we use. Education cost has increased by 150% in last 10 years in India and it's highly probable that this trend will continue.
2. Changing dynamics of education worldwide: Next 10 years will be much more innovative and changing for the world. Quality higher education is the key to innovations. People with good academic qualification and knowledge will surely be in commanding positions. 
3. Constant rise in population and competitiveness: The population has always been on the rise forever but in India, it has been more significant. The population has always been on the rise forever but in India, it has been more significant. It is not a hidden fact that such population will play a great role in shaping the future of this world hence the importance of child education planning becomes greater.
4. Gap between Private and Government universities/colleges: There is a wide gap in the numbers of Government & Private educational institutions. There is a very wide gap between the educational fees (don’t count IITs/IIMs). For a normal schooling, you pay around 1 to 1.5 Cr fees (From KG to Post Graduation). So it becomes imperative to have a well-planned strategy in place to make your child Future ready. 
Plan early to keep up with your Child's changing needs and dreams. 
DM to book appointment to plan your Child's Education!

#childeducationplanning
#educationplanning
#financialplanning
#merlotfinancials
  • Child's health, education, protection and prosperity is in hands of their Parents. And Indian parents are often ready to sacrifice their savings of life for the dreams of their child. When it comes to child education, there is none who can doubt the seriousness of parents. 60% Parents agree to their Child Education being the top most concern. 65% of your take home salary is spent on Education and Extra Curricular activities.

    Let us understand the importance of child education planning and why it is necessary.
    1. The inevitable rise in costs: The rise in educational cost is higher than the rise in the prices of day-to-day goods & services we use. Education cost has increased by 150% in last 10 years in India and it's highly probable that this trend will continue.
    2. Changing dynamics of education worldwide: Next 10 years will be much more innovative and changing for the world. Quality higher education is the key to innovations. People with good academic qualification and knowledge will surely be in commanding positions.
    3. Constant rise in population and competitiveness: The population has always been on the rise forever but in India, it has been more significant. The population has always been on the rise forever but in India, it has been more significant. It is not a hidden fact that such population will play a great role in shaping the future of this world hence the importance of child education planning becomes greater.
    4. Gap between Private and Government universities/colleges: There is a wide gap in the numbers of Government & Private educational institutions. There is a very wide gap between the educational fees (don’t count IITs/IIMs). For a normal schooling, you pay around 1 to 1.5 Cr fees (From KG to Post Graduation). So it becomes imperative to have a well-planned strategy in place to make your child Future ready.
    Plan early to keep up with your Child's changing needs and dreams.
    DM to book appointment to plan your Child's Education!

    #childeducationplanning
    #educationplanning
    #financialplanning
    #merlotfinancials
  • 4 0 25 September, 2019
  • 3 ALASAN KENAPA KITA HARUS MEMILIKI ASURANSI

Ada beberapa alasan seseorang melindungi keluarganya dengan asuransi namun jika kita kelompokan maka alasan itu dapat kita golongkan menjadi 3 yaitu:

1. Melindungi keluarga Kita
2. Melindungi bisnis Kita
3. Melindungi keluarga Kita dari kewajiban hutang Kita

Bagaimana dengan Anda, apakah Anda sudah memberikan perlindungan bagi keluarga yang Anda sayangi? Diskusikan kebutuhan Anda dengan kami dan kami akan membantu Anda untuk mendapatkan solusinya

Adhitama Nur, QWP®
Yulia Veronica, District Manager

Special thanks to @srtolani for this video. It help us to understand how important life insurance in our life.

#lifeinsurance
#retirementplanning 
#educationplanning
#incomeprotection 
#financialadvisor 
#mdrt
#districttrustee 
#insurancebusiness
  • 3 ALASAN KENAPA KITA HARUS MEMILIKI ASURANSI

    Ada beberapa alasan seseorang melindungi keluarganya dengan asuransi namun jika kita kelompokan maka alasan itu dapat kita golongkan menjadi 3 yaitu:

    1. Melindungi keluarga Kita
    2. Melindungi bisnis Kita
    3. Melindungi keluarga Kita dari kewajiban hutang Kita

    Bagaimana dengan Anda, apakah Anda sudah memberikan perlindungan bagi keluarga yang Anda sayangi? Diskusikan kebutuhan Anda dengan kami dan kami akan membantu Anda untuk mendapatkan solusinya

    Adhitama Nur, QWP®
    Yulia Veronica, District Manager

    Special thanks to @srtolani for this video. It help us to understand how important life insurance in our life.

    #lifeinsurance
    #retirementplanning
    #educationplanning
    #incomeprotection
    #financialadvisor
    #mdrt
    #districttrustee
    #insurancebusiness
  • 14 0 25 September, 2019
  • “Today, he is learning ABC. 
Tomorrow, he’ll hold a B.Sc. 
Take a step to safeguard your child’s future with the FCMB Education Investment Plan.”
•
Benefits:
Convenient contribution.

10% interest rate on contributions

Investment security

Education advisory services

Life insurance

Operable for unborn child

Visit www.fcmb.com/education-investment to get started

#FCMB #MyBankAndI #planhead #educationplanning #children #legacy

For more information contact FCMB at:

Facebook: @ FCMBMyBank
Twitter: @myFCMB 
Instagram: @myfcmb
LinkedIn: First City Monument Bank Limited
====
An educational investment plan aims to help parents and guardians build up a lump sum by investing monthly/quarterly/bi-annually/yearly into an investment fund, which the bank will pay out when the plan ends.
___
We’ve all heard the adage, “if you fail to plan, you plan to fail.”
Your child’s education is one of the best ways to give them a head start. Start planning now.
___
#Education #planning #children #legacy #nextgen #invest #planahead #thinklongterm
  • “Today, he is learning ABC.
    Tomorrow, he’ll hold a B.Sc.
    Take a step to safeguard your child’s future with the FCMB Education Investment Plan.”

    Benefits:
    Convenient contribution.

    10% interest rate on contributions

    Investment security

    Education advisory services

    Life insurance

    Operable for unborn child

    Visit www.fcmb.com/education-investment to get started

    #FCMB #MyBankAndI #planhead #educationplanning #children #legacy

    For more information contact FCMB at:

    Facebook: @ FCMBMyBank
    Twitter: @myFCMB
    Instagram: @myfcmb
    LinkedIn: First City Monument Bank Limited
    ====
    An educational investment plan aims to help parents and guardians build up a lump sum by investing monthly/quarterly/bi-annually/yearly into an investment fund, which the bank will pay out when the plan ends.
    ___
    We’ve all heard the adage, “if you fail to plan, you plan to fail.”
    Your child’s education is one of the best ways to give them a head start. Start planning now.
    ___
    #Education #planning #children #legacy #nextgen #invest #planahead #thinklongterm
  • 30 0 24 September, 2019